PayPalin toimitusjohtaja avaa Bitcoinin ja salauksen käyttöönoton

30. November 2020

PayPalin toimitusjohtajan mukaan rahoituspalvelut ovat muuttuneet digitaalisiksi
Ilmoittaa, että Venmo aloittaisi salauspalveluiden tukemisen vuoden 2021 ensimmäiseen puoliskoon mennessä
PayPalin toimitusjohtaja Daniel Schulman sanoi äskettäin Andrew Ross Sorkinin haastattelussa CNBC: n Squawk Boxissa, että kryptovaluutta tarjoaisi enemmän hyötyä tulevaisuudessa.

PayPalin toimitusjohtaja totesi, että pandemialla olisi voinut olla merkitystä myös rahoituspalvelujen digitalisoinnissa. Hän sanoi, että useimmat kuluttajat eivät enää olleet kiinnostuneita käteisen käsittelystä, ja se on johtanut kaikkien teollisuudenalojen houkuttelemiseen numeroilla juuri nyt.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Taproot-aktivointi: Yli 80% Bitcoin-kaivospoolista tukee
Bitcoin-julkisuusstrategia
BTC / USDT-trendianalyysi: Bitcoin palaa yli 17000 dollarin rajan, kun salausmarkkinat elpyvät
Bitcoinin nousuaika ei ole vielä salausanalyytikko

Hän jatkoi, että kaikenlaiset rahat perustuivat luottamukseen. Ja tämä luottamus antaa käyttäjille tietyn tason arvot näiden valuuttojen kyvyssä.

Hän sanoi myös olevan ilmeistä, että maailma tarkasteli digitaalisia maksuja uudessa valossa ja että PayPalin muiden alan toimijoiden kanssa käymien neuvottelujen jälkeen kävi selväksi, että uuden maksutavan käyttöönotto oli ajan kysymys.

PayPalin toimitusjohtaja paljasti myös, että uusi rahoituspalvelujen aikakausi on siirtynyt fyysisestä digitaaliseen. Hän huomautti, että henkilöllisyyden hallinta, kaupankäynnin muodot, maksutavat ja rahoituspalvelut ovat kaikki muuttuneet täysin digitaalisiksi.

PayPalin toimitusjohtaja sanoo, että Venmo integroi salausominaisuudet vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla
Daniel Schulman on sanonut, että Venmo pystyy suorittamaan salaustapahtumat vuoden 2021 ensimmäiseen puoliskoon mennessä.

Hän sanoi, että PayPalin käyttäjät Yhdysvalloissa pystyvät tällä hetkellä ostamaan, myymään ja pitämään salausvaluuttoja. Kansainväliset käyttäjät voivat tehdä sen ensi vuoteen mennessä.

PayPal paljasti myös, että New Yorkin Immediate Edge finanssiministeriö oli myöntänyt PayPalille edelläkävijän ehdollisen bittilisenssin. Tämä lisenssi antaisi rahoituslaitokselle mahdollisuuden tarjota palveluja, joiden avulla sen käyttäjät voivat käydä kauppaa yli 28 miljoonalla PayPa-myyntipisteellä.