Bitcoin og S&P ‚Stort set ikke-korrelerede‘ og ‚Ikke ikke-korrelerede‘ – Analytikere

Et kig på et større billede viser, at bitcoin (BTC) og aktier har været ukorrelerede i det meste af møntens eksistens, siger en analytiker, mens en anden tilføjer, at BTC er „ikke et ukorreleret aktiv.“ Det er et spørgsmål om nuance , ser det ud til.

Spørgsmålet om, hvorvidt bitcoin er korreleret med aktiemarkedet eller et andet traditionelt finansielt aktiv, er et meget diskuteret emne i kryptoverse. Mange hævder, at spørgsmålet forbliver vigtigt, fordi det afgør, om bitcoin skal holdes som en del af en traditionel investeringsportefølje – som ofte argumenteres af bitcoin-talsmænd, der betragter det som et ikke-korreleret aktiv.

PlanB , den pseudonyme opretter af S2F-modellen Bitcoin, hævder, at Bitcoin Era og aktier har været ukorrelerede i et årti. De virkelige test kommer imidlertid i tider med stress og kriser, såsom en finanskrise eller Covid-19- pandemien , og de data, han nu præsenterede, antyder, at BTC ikke er „et ukorreleret aktiv.“

„Jeg antager, at vi med Corona har haft en sådan test: BTC synes ikke ukorreleret. Faktisk ser BTC ud som 416x gearet S&P-position for mig,“ skriver PlanB

I sin egen Twitter-tråd argumenterede kryptohandler og analytiker Luke Martin , alias Venture Coinist, for at to risikovillige aktiver kan vise lidt-til-ingen-sammenhæng, og at BTC er et bevis på det.

”Bitcoin har været ukorreleret næsten hele sit liv,” repræsenteret for eksempel ved sin korrelation på 0 i gennemsnit med det populære S&P 500-aktieindeks i de sidste 3 år, siger han.

På trods af manglen på langsigtet korrelation antydede Martin, at situationen har ændret sig noget for nylig med en stigning i korrelationen med aktiemarkedet i år. Ifølge Martin blev ”toppen” i sammenhæng set omkring den 12. marts – dagen ofte omtalt som kryptos Black Thursday – da han sagde, at alle aktiver, der blev betragtet som ”risikable” solgt sammen.

Denne manglende korrelation, som bitcoin udviser, betyder, at cryptocurrency er „utroligt attraktiv i en portefølje“ for investorer, der søger diversificeret eksponering for en række aktiver, hævder analytikeren

I mellemtiden tog nogle også til Twitter for at kommentere Martins mening, hvor en bruger hævdede, at det er institutionelle investorer, der har gjort bitcoin mere korreleret med aktier i år. ”For at denne korrelation skal vende tilbage til 0, er institutionerne nødt til at se BTC som et risikobegrænset aktiv, ikke risikovilligt. Eller de mister interessen og går væk, ” skrev brugeren .

Som rapporteret i april sagde krypto-forskningsfirma Coin Metrics , at medmindre „grundlæggende“ ændringer forekommer i bitcoin og / eller S&P 500, vil den langsigtede sammenhæng mellem de to sandsynligvis „vende tilbage til niveauer på næsten nul.“

Die Kommentare sind geschlossen, aber trackbacks und Pingbacks sind offen.