3,5 miljoner Bitcoin-plånbok laddade ner, hur man tjänar vinst med BTC-plånbok

Trots veckor med Bitcoins dämpade handel bestämmer mer krypto-nyfiken att gå med i kryptospelet. Enligt en rapport från Apptoppia laddades ner över 3,5 miljoner kryptoplånappar i juli 2020. Dessutom såg antalet aktiva användare en ökning med 110% mellan 1 januari och 19 augusti 2020.

Användare från Afrika bidrar mer till den ökade populariteten för BTC-plånboken än för andra kontinenter. Det registreras att Crypto.com såg en 339% ökning av nya installationer från Nigeria under de senaste 90 dagarna. En ökning med 113% har också registrerats i Coinbase.

De flesta av Bitcoin Revolution plånboksapparna tillåter handlare att lagra och betala saker med sina cyptos. Dessutom kan handlare byta olika kryptovalutor. Vissa plånböcker tillåter även användare att delta i bitcoinbrytning för att tjäna pengar utan att köpa hårdvara. Men förutom det fungerar de flesta BTC-plånböcker bara som en plats för att lagra din krypto och det är inte troligt att du tjänar pengar på det.

Men vi hoppas alla att vår krypto kan generera passiva inkomster, eller hur?

För att tävla i den hårda industrin har fler plattformar rullat ut sina plånböcker som hjälper handlare att tjäna pengar med liten eller ingen risk. Till exempel fungerar vissa plattformar som mäklare för att hjälpa användare att låna ut sin krypto till andra användare. Men vanligtvis är de lånade kryptona „låsta“ och långivarna måste vänta på att låntagarna stänger sina positioner för att ta tillbaka sina kryptor.

Bexplus – Tjäna passiva inkomster och handelsterminer på en plattform

Bexplus har sitt huvudkontor i Hong Kong och erbjuder handlare enorma möjligheter att tjäna vinst oavsett marknadsförhållanden. Bexplus tillhandahåller inte bara 100x framtida handel med BTC, ETH, XRP, EOS och LTC utan erbjuder också en BTC-plånbok med upp till 30% årlig ränta. Transaktionen mellan handelskontot och plånboken är omedelbar och du kan ta ut när du vill.

Räntan beräknas dagligen och insättningen av insättningen regleras varje månad. Månadsräntan beräknas som (S * I / 365 * 30) = MI. S representerar summan av insättningen, jag står för ränta och MI är månadsräntan.

Om du sätter in 10 BTC i din plånbok är den månatliga räntan du får (10 * 30% / 365 * 30) = 0,24 BTC. Medan de flesta utlåningsplattformar kräver att handlare sätter in minst 1 BTC, kan handlare göra en insättning från 0,05 BTC på Bexplus.

Funktioner i Bexplus Wallet

Oberoende: plånboken är oberoende av handelskontot och insättningarna i din plånbok kommer inte att användas av Bexplus för andra ändamål, så du kan ta ut när som helst du vill.

Inga påföljder för tidigt uttag: begäranden om uttag behandlas inom 1 dag utan påföljder för tidigt uttag. Om du tar ut din insättning den tionde dagen i månaden kan du fortfarande få de intressen som genereras inom denna period.

100x marginalhandel plus 100% insättningsbonus

Om du vill prova marginalhandel har du kommit till rätt ställe. Bexplus är ett av de mest användarvänliga börserna med sitt intuitiva och koncisa gränssnitt och handelssimulator. Utan KYC-krav och antagande av hög standardkrypteringstekniker är Bexplus betrodda av handlare över hela världen, inklusive de från USA, Japan, Iran och Sudan.

Die Kommentare sind geschlossen, aber trackbacks und Pingbacks sind offen.